Elke behandeling of massage wordt alleen telefonisch gereserveerd. Geheel volgens de coronamaatregelen wordt u altijd vooraf een gezondheidscheck gevraagd

Agenda 2022

INFO OVER ONZE SPECIALE MIDDAG ZONDAG 30-10-2022

 

Op 30-10-2022 beginnen we met  een feest voor vrije geesten in alle leeftijden. Ben je anders dan een ander, ben je hoogsensitief of hoogbegaafd, of wil je gewoon eens jezelf zijn onder gelijken? Ben je het uitgaan zat waar niemand je begrijpt?  Dat kan vanaf nu in gemeenschapshuis Concordia te Brunssum.

Deze middag van Centrum Dharma Brunssum  is speciaal de eerste keer op een middag en niet op een avond, zodat je op de maandagmorgen ook weer fris opstaat. We zijn nergens tegen.....maar drugs speelt geen rol op onze feesten en een glaasje bier of wijn voor de gezelligheid vinden we heel goed passen.

Als deze middag goed aanslaat gaan we uiteraard door met meer  van deze meetingen. Deel dus deze pagina met jouw vrienden, vriendinnen enzovoorts. De bedoeling is het ont-moeten. Niets , maar dan ook niets moet zoals bij andere meetingen. Wil je met iemand in gesprek gaan, ga gerust je gang, wil je in een hoek op de grond zitten en genieten van de muziek , dat kan ook. Wil je bewegen en dansen? Ook dat kan  

We dansen op blote voeten en vinden dit juist heel normaal. Mocht je om de een of andere reden schoenen of sokken aan willen houden , dan kan dat uiteraard. Verder doen we niet aan regels behalve dat je de vrijheid van een ander respecteert. Eigenlijk gaat dat altijd goed.

 

Wil je ook leuke mensen ontmoeten waarbij jij jezelf kunt zijn?

Kom dan naar een van onze meetingen/ feesten.

Iedereen is even welkom, of je al 19 jaar bij ons danst of voor de eerste keer komt.

Aanmelden graag via het contactformulier 

‚Äč

MUZIEK

Wij spelen en  draaien de eerste keer een eigentijdse mix van onbekende maar heerlijk dansbare tracks. Van diepe trance via vrolijke wereldmuziek naar uplifting house en dit alles met af en toe een vleugje disco. Wil je een plaat aanvragen dan kan dat bij Asherah van den Berg

 

Namaste en Hartegroet

 

Asherah


Workshop In contact met de Aarde 23-10-2022

Workshop In Contact met de Aarde

 

Plaats waar je zijn moet. Aub contant betalen , want aan pinnen doen wij niet!

https://www.deheikop.info

 

Zondag  23-10-2022 voor ieder ander + hun kinderen +  12 jaar
Minimaal aantal deelnemers 10 en maximaal 20
Tijd: van 13.00 uur - 15.00 uur ………( loopt meestal uit)
Entree € 10,00 p.p. contant te voldoen op de locatie
Locatie Brunssummerheide ingang de Heikop
Trefpunt bij de ingang van de  Heikop . Aanwezig zijn 15 minuten vooraf.

( ook geschikt voor ouders met iets grotere kinderen vanaf 12 jaar.........wenselijk is wel dat ze goed kunnen wandelen en aandacht kunnen geven aan de schitterende natuur van de Brunssummerheide)

Aanmeldingen gelden alleen via het contactformulier 

Je kunt wel informatie opvragen via de telefoon uiteraard , maar voor de begeleiding voor en na de workshop is het goed je via het contactformulier aan te melden, zodat je naderhand hulp kunt krijgen via de mail.

 

Heb je je rugzak vol met stress, problemen, dingen die je los wilt laten en niet meer mee wilt nemen naar de dag van morgen? Ga dan mee met ons en doe de workshop IN CONTACT MET DE AARDE.
Moeder Aarde die ons alles geeft wat wij nodig hebben, die ons voedt en die ons draagt, kun je alles terug geven wat je niet meer nodig hebt. Wat je vasthoudt in jouw lichaam en in jouw geest!

INHOUD WORKSHOP IN CONTACT MET DE AARDE:

  • Voorstellingsrondje : het is wel zo fijn als de deelnemers elkaar kennen met de voornaam, dus stel je even in een kring voor. Daarna gaan we eerst de buikademhaling doen. Onder in je buik zit al jouw genezende levensenergie. Zonder zuurstof kun je niet genezen, welke vorm dan ook. Zuurstof is hoe dan ook daarbij nodig! We doen dit samen in een kring. Bij deze meditatieve workshop wordt de schitterende natuur en de kracht van moeder Aarde in de Brunssummerheide optimaal gebruikt. Bij het begin van deze twee uur durende wandeling staan we even stil bij onze intentie en ademen diep in. Daarna gaan we meditatief wandelen en op ontdekkingsreis door de Brunssummerheide. op verschillende plaatsen vertel ik over de schitterende natuur, onder meer bij bepaalde bomen.
  • De mensen die zich hebben aangemeld krijgen bij aanvang een blaadje waar je alles opschrijft wat jou belast. Ik hoef dat niet te weten, mag uiteraard wel als je begeleiding of hulp zoekt. Je mag ook al thuis erover nadenken wat je op wilt schrijven en dit blaadje meenemen op de dag van de workshop.
  • Jullie gaan al meditatief wandelend mee in een groep achter Asherah. Onderweg wordt niet gesproken , maar wordt tijdens het lopen de kracht van Moeder Aarde met elke stap gevoeld.  Bedenk wat je los wilt laten en hoezeer het jouw belast op dit moment.
  • Geniet ook vooral van de omgeving en wat je ziet met je ogen. Horen , zien, proeven, ruiken en voelen zijn de zintuigen die bij elke healing kunnen worden ingezet.
  • Meegenomen worden sjamanentrommel en klankschaal en/of kalebas. Zelf mag je uiteraard ook een instrument meenemen.
  • Bomen kunnen je veel vertellen zoals de hele natuur. De gehele wandeling maken we een energetisch contact met Moeder Aarde. We zoeken dan ook een “eigen” boom uit die bij ons past en gaan samen met die boom op reis. Hoe? Dat vertel ik je graag ter plekke. Hierna doen we een ontladende oefening en een opladende oefening waardoor we lekker in onze eigen energie komen.
  • Op het laatst gaan we naar een prachtige rustige plek en daar doen we zittend en liggend een aantal verbindingsoefeningen met moeder aarde. Je kunt er heerlijk oude zeer en nare herinneringen achterlaten. Moeder aarde neemt het graag van je over. Laat je meenemen door de geluiden van de natuur, luister naar jouw lichaam en geest, geniet ervan al jouw zintuigen.
  • We eindigen weer bij de uitgang van de Heikop, waar onze auto’s geparkeerd staan. Vergeet niet diegene die met jou meegewandeld heeft te bedanken en even een praatje te houden. Wellicht ken je elkaar al een beetje en heb je toch de behoefte om even iets persoonlijks te delen!

 

Meenemen: uiteraard geschikte kleding en schoeisel aandoen, matje, deken of gewoon een of twee vuilniszakken om op te liggen en flesje water. Geld heb je onderweg niet nodig , dus laat alles in de goed afgesloten auto achter aub.

 

 

Wellicht tot dan.

Hartegroet en Namaste

Asherah Gerspach- van den Berg

www.centrumdharma.nl

Workshop uit 2008 in IJmuiden midden in de schitterende duinen daar gegeven . Een geweldige dag met geweldige mensen !

Kom tot rust en laat Los! 

 Het oude loslaten en nieuwe energie opdoen dankzij de Kracht van Moeder Aarde .Een belevenis op zich voor iedereen in deze veel te hectische maatschappij. Kom tot rust en laat Los!