Afspraken alleen telefonisch , zie daarvoor bij contact

 

Op woensdagavond 11-01-2023 geef ik in Trefcentrum Treebeek een boeiende lezing die je niet wilt missen: LEVEN VANUIT JE HART
Wat betekent Leven vanuit je voor jou?
Deze keer geef ik deze boeiende lezing + een healing in Trefcentrum Treebeek. voor de healing , neem a.u.b een matje of deken mee om op te liggen tijd
Meenemen a.u.b. een yoga matje om naderhand NA de lezing even op te gaan liggen voor een heerlijke geleide meditatie.
Maximaal aantal deelnemers 20 personen.
Entree : € 5,00 p.p.
Vol is vol dus wees a.u.b op tijd
 
De afgelopen decennia heeft de mens zich aangepast aan de huidige veel te snel gaande maatschappij die grotendeels vanuit het " denken" leeft.
Voelen is op de achtergrond komen te staan. Durf of kun jij nog wel echt voelen zoals je op Aarde gekomen bent? Of zit je in je hoofd zo vol gedachten dat je vaak niet meer weet wie je bent, of waarom jouw leven zo loopt zoals het loopt?
Deze lezing gaat dus over de verbinding tussen je hoofd ( het denken) en jouw ( het voelen)

Ziekte is Bewustwording!
Gedachten zijn de grootste ziekmakers die er zijn. Wist je dat? Nee? Laat het mij jou dan uitleggen in deze boeiende lezing. Gezond zijn is ervoor kiezen en het ervaren vanuit Jou Zelf...Je hebt er niets anders voor nodig dan Jou Zelf

Hoe werkt het energiestelsel en het chakrasysteem in jouw lichaam? Wat doet het met jou en hoe kun je het verbeteren?

Als jouw innerlijk niet wordt afgeleid door de drukte van alle dag , de vele gebeurtenissen en de frustratie, de woede, de onmacht, misschien ook depressie maar vooral zorgen maken ( omdat je zoveel denkt) , dan kan er verandering optreden. Laat het oude los en leer hoe je " anders " aan het nieuwe jaar 2023 kunt beginnen.
Zo kan jouw innerlijke rust ontstaan, een nieuwe vorm van het dagelijkse leven, zo kunnen nieuwe relaties opbloeien, neemt de spanning af, gaan er nieuwe deuren voor jou open en gaat jouw leven meer op rolletjes lopen.je gaat jezelf vinden hoe jij van oorsprong bent..
***********
Dit werkt alleen als je deze lezing ziet
als een waardevolle investering in jezelf.....
als je de behoefte hebt aan jezelf te werken, persoonlijke ontwikkeling, jouw " totale persoonlijkheid " tot jouw kracht te maken
als je er helemaal zin in hebt om op jouw " eigen authentieke manier " zin aan jouw leven te geven
als je van denken naar voelen wilt en de balans daartussen kunt vasthouden
als een praktische aanpak jou aanspreekt
**********
Jouw gedachten kunnen zijn :" ik ben bang dat ik er niet genoeg energie voor heb ". Of je denkt dat je er de tijd niet voor zult kunnen vinden.
**********
Dat is nu juist een goede reden om het wel te doen.
**********
Te weinig energie hebben, moe zijn, vele vormen van ziek zijn. Het meeste heeft te maken met het in balans brengen van jouw energiemanagement en daar krijg je door deze lezing een heel ander beeld van
**********
Als je merkt dat je elke dag blijer wordt, dan zul je hier zeker energie genoeg voor hebben. Bovendien zal het je meer energie geven!
***********
Het werkt echter alleen:
* als je bereid bent uit je comfortzone te stappen
* als je deze lezing ziet als een waardevolle investering in jezelf
* als je er echt zin in hebt het verleden achter je te laten en zin in hebt om jouw authentieke manier jouw leven te kiezen zoals jij het straks vanaf het jaar 2023 wilt gaan leven. Wellicht is deze lezing de " verandering " en de " verbinding " die jij zoekt.
Hartegroet en Namaste
Asherah van den Berg
Centrum Dharma Brunssum
www.centrumdharma.nl
 

 

CURSUS HEALING DANCE 2023

in het Trefcentrum in Treebeek

Klik  hier voor meer informatie

Agenda 2022

INFO OVER ONZE SPECIALE MIDDAG ZONDAG 30-10-2022

 

Op 30-10-2022 beginnen we met  een feest voor vrije geesten in alle leeftijden. Ben je anders dan een ander, ben je hoogsensitief of hoogbegaafd, of wil je gewoon eens jezelf zijn onder gelijken? Ben je het uitgaan zat waar niemand je begrijpt?  Dat kan vanaf nu in gemeenschapshuis Concordia te Brunssum.

Deze middag van Centrum Dharma Brunssum  is speciaal de eerste keer op een middag en niet op een avond, zodat je op de maandagmorgen ook weer fris opstaat. We zijn nergens tegen.....maar drugs speelt geen rol op onze feesten en een glaasje bier of wijn voor de gezelligheid vinden we heel goed passen.

Als deze middag goed aanslaat gaan we uiteraard door met meer  van deze meetingen. Deel dus deze pagina met jouw vrienden, vriendinnen enzovoorts. De bedoeling is het ont-moeten. Niets , maar dan ook niets moet zoals bij andere meetingen. Wil je met iemand in gesprek gaan, ga gerust je gang, wil je in een hoek op de grond zitten en genieten van de muziek , dat kan ook. Wil je bewegen en dansen? Ook dat kan  

We dansen op blote voeten en vinden dit juist heel normaal. Mocht je om de een of andere reden schoenen of sokken aan willen houden , dan kan dat uiteraard. Verder doen we niet aan regels behalve dat je de vrijheid van een ander respecteert. Eigenlijk gaat dat altijd goed.

 

Wil je ook leuke mensen ontmoeten waarbij jij jezelf kunt zijn?

Kom dan naar een van onze meetingen/ feesten.

Iedereen is even welkom, of je al 19 jaar bij ons danst of voor de eerste keer komt.

Aanmelden graag via het contactformulier 

MUZIEK

Wij spelen en  draaien de eerste keer een eigentijdse mix van onbekende maar heerlijk dansbare tracks. Van diepe trance via vrolijke wereldmuziek naar uplifting house en dit alles met af en toe een vleugje disco. Wil je een plaat aanvragen dan kan dat bij Asherah van den Berg

 

Namaste en Hartegroet

 

Asherah


Workshop In contact met de Aarde 16 april, 14 mei en 11 juni 2023 

Workshop In Contact met de Aarde

 

 

Data voor 2023 zijn 16 april, 14 mei en 11 juni 2023

 

Nu is de natuur in de schitterende Brunssummerheide zuiverder dan ooit en dat kun je gebruiken ten voordele van je eigen energie en jouw immuunsysteem . 💠 Ga mee met deze workshop in de Brunssummerheide in en LAAT LOS WAT JE LOS WILT EN MAG LOSLATEN Ook dit jaar geeft Centrum Dharma deze  unieke workshop meerdere keren op de Brunssummerheide .

🌲🌳🌴🌲🌳🌴🌲🌳

Plaats waar je zijn moet. Aub contant betalen , want aan pinnen doen wij niet!

https://www.deheikop.info

  • Details: Het trefpunt is de parkeerplaats van de Heikop te Brunssum.
  • Kosten : € 12,50 p.p. graag contante betaling.
  • Maximaal worden maar 20 mensen toegelaten, dus wees op tijd om je aan te melden . Aanmelden kan alleen via het contactformulier op www.centrumdharma.nl omdat je naderhand ( indien gewenst) begeleiding via de mail krijgt. Aandoen uiteraard geschikte kleding en schoeisel, matje, deken of gewoon een of twee vuilniszakken om op te liggen en flesje water. Geld heb je onderweg niet nodig , dus laat alles in de goed afgesloten auto achter aub.

🌲🌳🌴🌲🌳🌴🌲

Bij deze workshop worden alle natuurelementen gebruikt. Aarde, Water, Vuur,  Lucht en Ether Je gaat  meditatief wandelen met de groepsleidster Asherah van den Berg.  Zij neemt de sjamanendrum mee voor een moment van healing. Ook leer je de kracht van de bomen kennen . Vooraf kun je je een doel stellen wat je wilt loslaten De bedoeling is dat je meer leert hoe je jezelf kunt aarden in de natuur en leert om negatieve energie los te laten in de natuur en ook echt achter te laten bij moeder aarde, want moeder Aarde kan het weer opnemen en weer recyclen. Ergens op een plek stoppen we en  doen we een bevrijdende ligmeditatie waarbij de chakra's worden geactiveerd met de sjamanendrum.  Een heel aparte ervaring. 

Aanmelden kan alleen via het contactformulier op www.centrumdharma.nl.

Vragen kunnen  gesteld telefonisch worden alleen tijdens openingstijden. 

Spreek anders duidelijk je naam , telefoonnummer en je bericht in dan bel ik binnen 24 uur terug 

 

Hartegroet en Namaste

Asherah van den Berg

0620558935

 

 

Wellicht tot dan.

Hartegroet en Namaste

Asherah Gerspach- van den Berg

www.centrumdharma.nl

Workshop uit 2008 in IJmuiden midden in de schitterende duinen daar gegeven . Een geweldige dag met geweldige mensen !

Kom tot rust en laat Los! 

 Het oude loslaten en nieuwe energie opdoen dankzij de Kracht van Moeder Aarde .Een belevenis op zich voor iedereen in deze veel te hectische maatschappij. Kom tot rust en laat Los!