Hobbymarkt ZONDAG 01-09-2019

Deze Hobbymarkt en deze dag is bedoeld om gezamenlijk de mooiste handgemaakte artikelen te verkopen. Ieder toont en verkoopt zijn of haar artikelen en kunstwerkjes voor zichzelf.

Daarnaast willen wij gezamenlijk iets te doen voor zoveel mogelijk kinderen van Parkstad die onder de armoede grens moeten leven.  Heeft u een stichting,  een vereniging die zich daarvoor inzet en zijn leden van u ware creatieve Hobbyisten?  Dan kunnen zij hun talenten op deze dag laten zien en hun creaties en kunstwerken ook verkopen. Om misverstanden te voorkomen.  Iedereen doet dit voor hun eigen stichting of vereniging of goede doel. De opbrengsten zijn gewoon voor jezelf. 

 

Wij zoeken ook sponsors!

Wilt u onze tombola sponsoren dan bent u absoluut ook van harte welkom in producten, cadeautjes,  leuke items die wij kunnen verloten voor het goede doel. Wij kunnen uw bedrijf, stichting of vereniging dan promoten op deze dag. 

 

 

Huurprijs tafels, Tombola en Grabbelton

We houden ook een gezellige tombola met mooie prijzen en er is uiteraard ook een grabbelton voor de kleintjes. Heeft u hier ook ideeën over, meld dit dan bij de organisator mevrouw van den Berg 0620558935

Tafels zijn te huur voor iedereen. De huurprijs van een tafel = € 10,00.

Een deel van de opbrengst van de tafelhuur, de grabbelton en de tombola gaan naar ons goede doel

 

Entree

De entree Is een vrije gave voor het goede doel. Voor ons is dat onder meer de stichting Flowgi en de allerarmste kinderen van Parkstad. Voor u Is dat wellicht een ander goed doel.  Dat Is ook prima. 

 

Ook particulieren zijn welkom als er nog tafels beschikbaar zijn. Je hoeft alleen een beetje affiniteit te hebben met het ons gezamenlijk doel ; de kinderen van Parkstad in nood. Tevens kunnen volwassenen of kinderen hun zelfgemaakte spulletjes laten zien en verkopen. Dus deze hobbymarkt is ook voor aankomende talenten die hun talenten willen tonen aan het publiek. Of mensen die al jarenlange ervaring hebben met creativiteit. Voorwaarde Is dat het echt handgemaakt Is.

 

Ook mensen die werken met oude ambachten en schitterende items maken zijn uiteraard ook welkom. Kantklossen, spinnewiel , brood bakkers, schoenlapper enzovoorts. Hoor je bij een stichting of vereniging? Het goede doel moet bedoeld zijn voor kinderen in nood.  Wat voor nood dat dat Is maakt niet uit. Laat hen weer creatief zijn, bezorg hun een fijne Sinterklaas, of een gezellige kerst met cadeautjes, misschien een dagje uit samen? Kent u hobbyisten? Of mensen met talenten die ze eigenlijk nog niet durven te tonen , maar waarvan u vindt, deze items zijn echt super?

Geen doorverkoop van nieuwe spullen, geen Brocante

 

Saamhorigheid en eenheid

Laten we onze creatieve ideeën omzetten in teamwork, saamhorigheid. Laten we onze creatieve ideeën uiten in items wat niemand kan weerstaan. Werk je met papier,  steen, glas, hout, stof, leer, natuurlijke materialen, afval, gerecycled materiaal het maakt niet uit wat je gebruikt.  Kom en doe met ons mee op deze bijzondere hobbymarkt.