Workshop In Contact met de Aarde 15-07-2018 en 05-08-2018

Tijd: van 13.00 uur - 16.00 ( loopt meestal uit)

Entree € 10,00 p.p. contant te voldoen op de locatie.

Aanmeldingen gelden alleen via het contactformulier

Locatie Brunssummerheide ingang bij restaurant
Schaapskooiweg 101 Brunssum

Bij deze meditatieve workshop wordt de natuur in de omgeving gebruikt. De mensen die zich hebben aangemeld gaan mee in een groep achter de leidster. Meegenomen worden sjamanentrommel en klankschaal en kalebas. Zelf mag je ook een instrument meenemen. Bij het begin van deze twee uur durende wandeling staan we even stil bij onze intentie en ademen diep in. Daarna gaan we op ontdekkingsreis door de natuur en maken contact met moeder aarde. We gaan naar een rustige plek en daar doen we een aantal verbindingsoefeningen met moeder aarde. Je kunt er heerlijk oude zeer en nare herinneringen achterlaten. Moeder aarde neemt het graag van je over. Laat je meenemen door de geluiden van de natuur en die van je lichaam en geest.

We zoeken dan een boom uit die bij ons past en gaan samen met die boom op reis. Hierna doen we een ontladende oefening en een opladende oefening waardoor we lekker in onze eigen energie komen. We eindigen bij het restaurant van de Brunssummerheide.

 

 

Asherah Gerspach- van den Berg

www.centrumdharma.nl

 

Meenemen: matje, deken of vuilniszak om op te liggen en flesje water

.. Gemakkelijk zittende niet knellende kleding aandoen.

Kosten €10,00 p.p. contant te voldoen op de locatie

Minimaal aantal deelnemers 10 en maximaal 20

Tijd van 13.00-16.00 uur. Plaats Brunssummerheide.

Trefplaats Schaapskooi ingang restaurant

Aanwezig zijn 15 minuten vooraf.

( ook geschikt voor ouders met iets grotere kinderen vanaf 12 jaar.........wenselijk is wel dat ze goed kunnen wandelen en aandacht kunnen geven aan de schitterende natuur van de Brunssummerheide)