Misbruik coaching

MISBRUIK

NIEUWE PRAATGROEP 

Misbruik is verleden tijd- ik leef in het NU

Voor informatie of contact klik hier

Lichamelijk- geestelijk - of seksueel misbruik van vrouwen en/of mannen kan een groot trauma zijn voor diegenen die het hebben meegemaakt. Om die mensen te helpen start ik in januari 2018 met een praatgroep voor mannen en vrouwen om het meest intieme gebied van hun lichaam en ziel met liefde te helen. Energieblokkades verhinderen je zo te leven zoals je zou willen, het heeft een invloed niet alleen op jezelf, maar ook op je gezin, je kinderen, je werk en soms overheerst het alles wat je doet en belemmert het alle toekomstplannen die je heb.


Individueel of in de praatgroep leer je de gebeurtenissen te plaatsen , te herkennen, te erkennen en daarna achter je te laten. Zo ontstaat ruimte zonder misbruik, zonder belemmeringen en met een vrije toekomst zonder blokkades. Vooral intimiteit en seksualiteit behoren van jou zelf te zijn en van niemand anders!
Bij een minimaal aantal van 4 personen gaat de praatgroep door. Maximaal 6 - 8 personen mogelijk.


De kosten van de gehele praatgroep zijn € 80,00 of
8,00 per meeting. De lessen zijn in blokken van 10 lessen/ avonden Aanvang dinsdag  27-03-2018 daarna of na overleg een andere dag in de week. Tijd: van 19.30-22.00. Locatie: Marktstraat 12 – 6446 AC Brunssum.  Wil je je opgeven ga dan naar het contactformulier

Voel je welkom bij Centrum Dharma Brunssum - uw adres voor Reiki - Chakra Therapie en coaching. Voor meer informatie een aanmelding zie www.centrumdharma.nl of bel 062055893. Bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag tussen 10 en 12 uur of na 16.00 uur

 

Vaak krijg je door allerlei nare ervaringen en trauma's energieblokkades en wordt jouw leven dermate beinvloed dat je steeds weer ermee geconfronteerd wordt met de ellende van jouw verleden. Het maakt niet uit op welke manier je misbruik hebt meegemaakt, de impact blijft hetzelfde. Jouw jeugd is kapot gemaakt, of jouw puberteit, of je huwelijk of e geboorte van jouw kind. Een voorbeeld: Zelfs een arts kan tijdens een geboorte zonder dat hij dit weet of kent....qua intimiteit.....iets kapot maken in jouw chakra systeem. Na de geboorte van je kind ben je dan ineens heel anders dan daarvoor.

Maar ook een operatie aan de aambeien of andere organen bijvoorbeeld bij een man kan dermate problemen opleveren in allerlei sectoren van het energiesysteem maar ook in de botten en darmen, maar ook in gedrag. Of dat de werkdruk en een verkeerd beroep waarin je doodongelukkig bent kan zorgen voor impotentie op jonge leeftijd of frigiditeit bij vrouwen op jonge leeftijd. Vrouwen zijn wel enigszins laagdrempelig om hup te zoeken omdat vrouwen nu eenmaal beter zijn in het communiceren. Veel mannen echter schamen zich om hierover te praten, laat staan dat ze ervoor in therapie gaan.
Man of vrouw dat maakt wel enig verschil, maar als je jezelf leert kennen volgens het Yin en Yang dan zul je verbaasd staan wat je kunt helen en genezen door er anders mee om te leren gaan!

In de wereld van de liefde en spiritualiteit is alles wat met intimiteit en seksualiteit heilig en in onze leefwijze gaan wij daar heel anders mee om. Hier werkt het niet volgens de regels van de seks of pornowereld die internet je geeft. Vooral het gebied van de eerste drie chakra's zijn verbonden met liefde en respect. Men noemt het niet voor niets de Heilige Tempel.

In de eerste drie chakra's wordt nieuwe energie aangemaakt en vervoerd door het hele lichaam. Heb je daar blokkades dan werkt je hele systeem minder goed of zelfs slecht. Het kan zowel lichamelijk, geestelijk , mentaal of seksueel dermate invloed op je hebben dat je denkt dat je leven en kans op geluk met nieuwe een partner, kind, sociale groep etcetera niet voor jou is weggelegd. Niets is minder waar...............je kunt jezelf helen, als je maar leert hoe.......

 

 

Waar ik je bij kan helpen is jezelf te leren kennen, hoe jouw energiesysteem werkt, hoe het mogelijk is dat emoties en gevoelens uit het verleden jouw blokkeren om gelukkig te zijn en hoe je dat energiesysteem ook weer kunt helen. Begeleid door meditaties en eventueel een individuele behandeling kun je in deze groep je leven opnieuw beginnen vanuit liefde voor jezelf. Jij bent bijzonder ook al heeft men jou op wat voor manier dan ook wijs gemaakt dat je niets waarde bent!

 

Aanbod

 

*********************************************************************************************************************************************************************************

MEER OVER  MISBRUIK

 

LICHAMELIJK MISBRUIK – MISHANDELING

Als coach, Reiki Master, Chakra Therapeuten en Tantra lerares help ik mensen die op wat voor wijze dan ook energetisch geblokkeerd zijn. U kunt kiezen voor een individuele behandeling of u kunt meedoen met de nieuwe praatgroep die (bij voldoende deelnemers) in maart 2018 start.

 

 

Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie https://nl.wikipedia.org/wiki/Mishandeling

(Doorverwezen vanaf Lichamelijk misbruik)

Ga naar: navigatie, zoeken

Mishandeling is het toebrengen van verwondingen of pijn of andere schade tegen het lichaam van een persoon gericht.

Ook iemand vergiftigen of opzettelijk besmetten met een ziekte (bijvoorbeeld inspuiten met HIV-positief bloed) wordt gezien als mishandeling.

Geestelijke mishandeling, door iemand geestelijk te kwellen, angst aan te jagen of te vernederen, wordt beschouwd als een afzonderlijke vorm van mishandeling.

Naast het algemene begrip mishandeling kent men enkele bijzondere vormen van mishandeling:

 SEKSUEEL MISBRUIK

Bron https://nl.wikipedia.org/wiki/Seksueel_misbruik

Seksueel misbruik of seksueel geweld omvat alle seksuele handelingen die iemand gedwongen wordt uit te voeren, te ondergaan of getuige van te zijn. Bijvoorbeeld gedwongen worden iemand seksueel te bevredigen, zich voor iemand moeten uitkleden, aangeraakt worden of in een lichaamsopening binnengedrongen worden.

Gedwongen worden betekent soms dat een persoon lichamelijk overweldigd of bedreigd wordt, zoals bij een aanranding of verkrachting. Maar een situatie kan als dwingend worden ervaren wanneer iemand bang of afhankelijk is van een ander.

Tijdens de tweede feministische golf is de term "seksueel geweld" in Nederland geïntroduceerd om duidelijk te maken dat dergelijk wangedrag niet als een vorm van seksualiteit of plezier moet worden gezien, maar als een vorm van geweld, en als zodanig bestraft dient te worden.

Ook seksuele handelingen met te jonge personen vallen onder de termen "seksueel misbruik" of "seksueel geweld".

Seksueel geweld wordt in de Zedenalmanak van het Nederlandse Ministerie van Justitie gedefinieerd als "alle gebeurtenissen waarbij mensen tegen hun wil geconfronteerd worden met seksuele of seksueel geladen handelingen van derden en waarbij de ongelijke machtsverhouding tussen de betrokkenen en/of de machtsongelijkheid tussen de seksen een rol speelt".