ALGEMENE VOORWAARDEN

 

DE ALGEMENE VOORWAARDEN/ DE SPELREGELS

ALGEMENE VOORWAARDEN CENTRUM DHARMA

Op elk contact, elke dienst of verrichting van centrum Dharma zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Van cliënten wordt verondersteld dat zij kennis hebben genomen en akkoord zijn gegaan met deze voorwaarden.

 

 

 1. AFSPRAKEN ALLEEN TELEFONISCH
  Alle behandelingen zijn alleen op telefonische afspraak. Ik ben alle werkdagen voor u bereikbaar. Op maandag en in het weekend ben ik gesloten. Bij uitzondering kunnen afspraken ’s avonds plaatsvinden. Het beste ben ik bereikbaar tussen 10 en 13 uur voor de middag. Spreek indien een boodschap in als ik de voicemail aan heb staan, dan bel ik u z.s.m. Terug.
 2. BEVESTIGING
  U ontvangt voor de eerste afspraak voor een behandeling, massage of sessie een afspraakbevestiging. Lees die aub goed door . Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, dan kan de afspraak tot 24 uur van tevoren worden verzet naar een ander tijdstip.
 3. BELANGRIJKSTE VOORWAARDE
  De belangrijkste voorwaarde is dat je daadwerkelijk op jouw afspraak verschijnt. Soms komen de mensen vanuit heinde en verre (Benelux en daarbuiten) Dan kan je niet snel iemand anders laten komen als u op het laatste moment even afzegt. Mijn tijd is kostbaar en die van jullie ook. Voor een behandeling of massage wordt alles in gereedheid gebracht wat nodig is. Ik zal je ook aan de telefoon of per mail vragen of je deze voorwaarden gelezen hebt!
 4. NAW GEGEVENS /NAAM- ADRES - WOONPLAATS/ TELEFOONUMMER
  Ik vraag ook jouw NAW gegevens (die zeer vertrouwelijk worden behandeld en alleen dienen als bevestiging van de afspraken). Ik heb geheimhouding net als een arts, dus alles wat u mij vertelt over uw leef-, werk- of woonsituatie valt hieronder.
 5. INSCHRIJVEN VOOR CURSUS, OPLEIDING OF EVENEMENT
  Mensen moeten soms wekenlang wachten eer ze een afspraak kunnen maken met mij. Dat geldt ook voor de cursussen , lezingen en workshops. Wees dus respectvol en zeg op tijd af of verschuif de afspraak tijdig. Doe je mee aan een opleiding of cursus weet dan dat je je voor de volledige cursus inschrijft en niet voor 1 les. Het komt wel eens voor dat er heren of dames zich inschrijven en dan direct na de eerste keer al zoiets hebben van, dit is toch niet mijn ding. Dat is uiteraard prima.
  Daarvoor zijn juist de kennismakingsworkshops zodat iedereen kan ervaren wat de cursus, opleiding inhoudt en hoe het voelt. Schrijf je je dus officieel in dan verplicht je je de gehele cursus/ opleiding te betalen
 6. AFBELLEN/ ANNULEREN
  Van mijn kant kan ik ook verhinderd zijn. Ook dan krijg je tijdig telefonisch bericht. Wil je afbellen doe dit dan op mijn mobiele nummer 06-20558935. Niet via Messenger of via Facebook of welk ander kanaal dan ook. Ook niet via de mail want ik lees niet iedere dag de mail. daarnaast krijg ik tientallen mails per dag om te beantwoorden van mensen die ernstig ziek zijn. Dus hanteer 1 regel: afzeggen, verschuiven of annuleren kan en mag alleen via 0620558935. Hartelijk dank alvast! Bij niet tijdig annuleren worden helaas de totale kosten in rekening gebracht. Houd hier dus a.u.b. Rekening mee.
 7. CURSSUSSEN, EVENEMENTEN, WORKSHOPS, LEZINGEN
  Annulering door de cliënt of cursist dient minimaal 24 uur voor het tijdstip van aanvang van de behandeling, workshop, lezing of evenement laats te vinden. Bij niet tijdig annuleren worden de kosten van het consult etcetera in rekening gebracht. Een afspraak kan tot 24 uur van te voren alleen  telefonisch zonder kosten worden afgezegd of verplaatst naar een andere datum.

Bij annulering bij minder dan 24 uur voor aanvang is het volledige tarief verschuldigd.

Bij afzeggen of niet verschijnen op de dag en het tijdstip van de afspraak, wordt het consult eveneens voor 100% in rekening gebracht. Dit is niet van toepassing bij uitzonderlijke calamiteiten van uw kant zoals ernstige ziekte of een sterfgeval.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Betaling is altijd a contant en altijd vooraf. Asherah mag geen geld in de handen nemen, dus graag contant betalen vooraf. Er staat een rood kistje op de ronde tafel in de praktijk waar je de betaling in kunt deponeren. Asherah legt je wel uit waarom dit is. Materialisme heeft niets te maken met haar werk Daarom hangt er in de sessiekamer (Asherah's Tempel) geen klok en mag er ook geen portemonnee in die ruimte komen. Zij voelt alles wat met geld te maken heeft in die ruimte, dus laat je telefoon en portemonnee het liefste thuis, in jouw auto of in je jaszak. Voor de duidelijkheid kijk even op de pagina de site van de tarieven. Soms wordt een aanbetaling gevraagd. Wisselgeld daar doen we niet aan. Dus zorg voor de gepaste betaling. Er staat een spaarpot voor het goede doel. Heb je het niet helemaal gepast, dan gaat het restant in die spaarpot voor ons goede doel.

* Voor alle behandelingen, sessies, cursussen en/of massages geldt uiteraard altijd…vooraf douchen is een vereiste en absoluut gewenst (hygiëne staat bij ons voorop), Zorg dus dat je schoon naar Centrum Dharma komt. Helaas is op ons adres geen douche mogelijk omdat onze tuin langer dan 100 meter van het huis verwijderd is. De grond loopt naar de straat toe op, dus een riolering bouwen is helaas nooit mogelijk. Een buitentoilet is uiteraard wel aanwezig. Na de sessie/ massage kun je jezelf met warm water, reukloze zeep jezelf afspoelen of als dat niet mogelijk is, wordt je door Asherah zelf handmatig gewassen/ Een douche is helaas niet aanwezig ( logistisch gezien is dat in ons park niet mogelijk)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* Jij wordt absoluut in jouw waarde gelaten, daarom verwacht ik ook dat anderen mij in mijn waarde laten. Ieder zijn/haar grenzen respecteren is de beste manier om met elkaar om te gaan. Geef die grenzen dan ook duidelijk aan zoals ik dat ook doe. Soms ben je in je leven zo gekwetst dat je absoluut niet aangeraakt wilt worden, dat kan natuurlijk. Ik vraag je hiernaar in het intake gesprek. Iedere aanraking of intimiteit tussen Asherah en de cliënt/cursist is verboden totdat iedere partij vanuit het hart toestemming geeft om aangeraakt te worden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AANRAKEN OF AANGERAAKT WORDEN

Als kind heb je ervaren hoe het is om wel of juist niet aangeraakt te worden. In je latere leven is die behoefte verder gegroeid. Bij sommige mensen is dat op een onevenwichtige manier gegroeid. Door negatieve – grensoverschrijdende – ervaringen of door het gemis aan aanraking. Nu of in het verleden. Je hoeft je daarvoor niet te schamen. Ook bij jou is aanraken en aangeraakt worden een basisbehoefte. Een basisbehoefte die vervuld mag en kan worden. Baby’s die niet aangeraakt worden overlijden. Jouw innerlijke kind lijdt ook door het gemis aan aanraking. Hier een voorbeeld hoe het anders kan!

Aanraken en aangeraakt worden, als je tijdelijk of bewust alleenstaand bent!

Soms ben je niet in staat om de affectieve relaties te hebben die je wilt, op het moment dat je dat wilt.

Dan is het prettig om voor een moment of een korte periode een invulling voor die behoefte te hebben. Ook als je die behoefte op emotioneel vlak wilt onderzoeken is er ruimte om dat te doen.

Aanraken en aangeraakt worden, ook bij partners een levensbehoefte!

Soms is de fut eruit, weet je als partners niet meer hoe het is om elkaar aan te raken. Of door ziekte zijn jullie – op lichamelijk vlak – uit elkaar gegroeid. Bij ons ga je samen op weg om dat wat je kwijt bent weer te ontdekken. Aanraken en aangeraakt worden. Langzaam, in jullie tempo, met alle respect en in alle veiligheid. En dan? Voor veel mensen geldt dat de drempel voor onze liefdevolle  dienstverlening hoog is. Daarom gaan we eerst kennismaken: wie ben ik en wie ben jij. Dat doen we in onze praktijkruimte of bij jou thuis. Wil je meer informatie of een afspraak maken klik hier

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DE ECHTE TANTRA

Een hypothese en de principes zijn de beginselen van de basis van elke systematische kennis. Wanneer dezelfde principe wordt vastgesteld als Wet, wordt het gesmolten in de vorm van pure wetenschap. Nu is het helder dat de wetenschap de kennis is die onder algemene principes wordt gebracht door middel van accurate analyses en experimenten.

Tantra is een eminente wetenschap met duizenden principes. In feite is het systeem van ons leven en een wetenschap van praktijk en praktische kennis. Door middel van Tantra, kunnen we supernatuurlijke krachten verkrijgen door het aantrekken en onttrekken van goddelijke fysieke krachten die zich in de gehele kosmos bevinden. De aspirant (beginnende Sadhak) van Tantra maakt zijn interne capaciteit scherp en zo krachtig net als een magneet. Deze wetenschap is het proces van het activeren van de verschillende sluimerende vitale organen en chakra's van de astrale vorm die binnen in elk menselijk lichaam zitten. Het maakt ons bewust van de waarheid dat een persoon verlossing kan krijgen van zijn eigen onderdrukking, in staat is enorme krachten te vergaren en zelfs met het huidige lichaam zichzelf vrij kan maken van zijn lichaam, om zich zonder grenzen te begeven, waar dan ook in het gehele universum.

Elk en alle elementen van de natuur zijn met elkaar verbonden.

AARDE

WATER

LUCHT

VUUR

ETHER

 

Elke actie heeft zijn eigen basis en voor die actie bestaat er ook een gelijkwaardige en tegengestelde reactie. Deze ononderbroken opeenvolging van atoomproces is gaande in ons atmosfeer. De vorming van waterdampen, regen uit de wolken door reactie van positieve en negatieve geladen atomen, stormen, hitte en aardbevingen, zijn allemaal met elkaar verbonden.

Tantra is het proces van meer intens worden van ons niet alledaagse innerlijke potenties zodat we deze geregelde atomen kunnen beïnvloeden of bevelen, in andere woorden is dit bekend als Siddhi. De stroom van energie gaat eindeloos door in de omgeving en wanneer je eigen innerlijke energie in staat is om het externe te beïnvloeden, zal niets onmogelijk zijn voor jou en dat is de wetenschap van Tantra wat de aspirant’ s eerste een meest gewilde doel is.

* Als je een relatie hebt of getrouwd bent kun je samen de technieken van de Tantra leren bij een korte cursus. Dat is mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Tantra verbindt, hernieuwt en brengt nieuw leven in iedere liefdesrelatie omdat je er leer helemaal jezelf in te zijn. Dharma betekent "zijn wie je bent, worden wie je bent, of blijven wie je bent". In de buitenwereld moet je al veel te vaak een masker opzetten en achter dat masker zit jijzelf. Bij mij mag je dat masker helemaal af zetten en helemaal tot jezelf komen.

* Tijdens de sessies ga ik in een vorm van Trance en kan het zijn dat ik begin te praten, schrik dan niet. Zie het als een extraatje. Ik krijg dan boodschappen door van gene zijde. Na ( of tijdens ) de sessie zal ik opschrijven wat ik doorgekregen heb. Soms krijg ik kleuren door als boodschappen en soms loop ik even iets weg om iets op te schrijven.

*Na de sessie zal ik je misschien adviseren om eventueel holistische of alternatieve producten te gaan gebruiken. Dat hangt ervan af welke blokkades ik eventueel voel.. Ik zal je vragen of je interesse heeft in een zelfanalyse. Hiervoor is de chakra-analyse ontworpen. De Zandloper van het Leven kan ook inhoud van een sessie zijn. Dat hangt er vanaf. Niets moet en veel kan........je kunt ook zonder klachten enorm genieten van de bijzondere unieke Tantra massage


* Reiki, Chakra Therapie, HSP coaching en Tantra werken psychisch, mentaal, fysiek en seksueel, dus er kan van alles gebeuren. Zit je helemaal in de stress en tegen een burn-out aan? Houdt er dan rekening mee dat je als man ook een traantje kan laten. Ik haal de negatieve energie die je in de maatschappij oploopt eruit en vul jouw energetische lichaam aan met positieve energie. Achteraf voel je je enorm vrij en verlost van alles wat jou blokkeert. Het houdt soms wekenlang aan, maar eerst ga je een paar dagen lang ontgiften. Alle negatieve energie gaat hoe dan ook je lichaam verlaten via de natuurlijke wegen en dat is alleen maar goed, nietwaar? Loslaten betekent ruimte krijgen voor nieuwe energie en nieuwe dingen......Vrouwen zijn gewend snel in tranen uit te barsten, maar mannen is gevoel ontnomen. Mannen moeten sterk zijn, man zijn, krachtig zijn en een rots in de branding voor hun vrouw/vriendin. Wat echter als diezelfde vrouw/vriendin die man alleen maar nodig heeft voor zijn dikke beurs? Als die man nooit eens een complimentje krijgt of een aai over de bol? Dus.......mannen...huilen mag..


* De andere kant kan natuurlijk ook. Het kan energetisch lichaamswerk heel opwindend worden. Laat je dan door mij meevoeren in de magische wereld van Tantra., dat kan dansend zijn, of in meditatie, of gewoon in een gesprek...je hele lichaam gaat namelijk meedoen van top tot teen en dat voelt geweldig aan.....hoe meer je hebt van : "ik laat het helemaal over mij heenkomen, des te beter".

*************************************************************************************************************************************************

In de westerse wereld is de man de leider van samenzijn, in de Tantra is dat de Godin die het geeft...Ik ben de gever en jij bent de ontvanger. Je voelt dan de energie door je ruggengraat omhoog stromen en je komt in een hoger bewustzijn terecht, waar alleen innerlijke vrede en stilte heerst. En........uiteraard genieten. Dat staat altijd voorop. De mens is al het mens zijn en het gevoel ontnomen, dus laat niemand je het genieten ontnemen. Bij mij staat jouw algehele gezondheid , welzijn en genieten, plezier  voorop. Ik ben dankbaar als ik mijn werk dan goed heb gedaan.

Het leven is echt te kort om te blijven hangen in oude patronen, gedachten en ziekmakende relaties en vooral dan die met jezelf. Ga maar eens na....jij zorgt voor iedereen..................en wie zorgt voor jou als je het zelf niet doet?

* Geef ook duidelijk al aan, of je medicijnen gebruikt, of je fysieke of medische problemen hebt of in een fase van je leven zit, waar alleen ellende en stress heerst.  En......wees eerlijk, dat ben ik ook.

* Er is wel een voorwaarde wat ik stel.......van mijn kant naar jou: laat de materialistische/ harde/ jachtige, individualistische en vaak  oneerlijke buitenwereld buiten en laat eerlijkheid in je hart en lichaam zien. Gewoon laten zien wie je bent, zonder masker en zonder taboe.


* Jouw houding en eigen inzet is belangrijk. Vergeet even de buitenwereld en kom tot jezelf. Wees jezelf ten alle tijde. En daar bedoel ik mee, eerlijk, oprecht  en ongeremd. Geniet dan van een unieke belevenis die soms wekenlang aanhoudt en die je meer kan brengen dan je nu op dit moment nog vermoeden kan.....ik elf ben erdoor genezen vanuit de rolstoel.

 

 

Ik hoop jou binnenkort eens te mogen verwelkomen

I hope to see you soon, Namaste

Asherah van den Berg


 

  

 

  

Klik hier om een tekst te typen.