Algemene voorwaarden Centrum Dharma Brunssum 

 

ALGEMENE VOORWAARDEN CENTRUM DHARMA BRUNSSUM 

    K.v.K. nummer 75508869

Op elk contact, elke dienst of verrichting van centrum Dharma zijn onderstaande voorwaarden van toepassing. Van cliënten wordt verondersteld dat zij kennis hebben genomen en akkoord zijn gegaan met deze voorwaarden.

  

 1. BELANGRIJKSTE VOORWAARDE
  De belangrijkste voorwaarde is dat je daadwerkelijk op jouw afspraak verschijnt. Soms komen de mensen vanuit heinde en verre (Benelux en daarbuiten) Dan kan ik niet snel iemand anders laten komen als u op het laatste moment even afzegt. Mijn tijd is kostbaar en die van jou/jullie ook. Voor een behandeling of massage wordt alles in gereedheid gebracht wat nodig is. Ik zal je ook aan de telefoon of per mail vragen of je deze voorwaarden gelezen hebt en dat is ook jouw verantwoording het vooraf  te lezen!
 2. AFSPRAKEN MAKEN KAN ALLEEN VIA HET CONTACTFORMULIER OF TELEFONISCH
  Telefonische afspraak 0620558935 telefonisch ben ik het beste bereikbaar tussen 10.00 en 12.30 uur Ik ben alle werkdagen voor jou bereikbaar, behalve op de dinsdag en in het weekend. Dan ben ik gesloten. Alleen bij uitzondering is een afspraak mogelijk op de zaterdagmiddag voor de mensen die doordeweeks echt niet kunnen. Dit is uiteraard niet mogelijk als er een evenement of workshop plaatsvindt in het weekend.
 3. TIJDEN WAAROP U KUNT RESERVEREN  
  Je  kunt kiezen tussen 13.00 uur en 17.00 uur of tussen 19.30 uur en 22.00 uur behalve uiteraard op de cursusdagen of workshopdagen . Voor het maken van afspraken ben ik het alleen bereikbaar tussen 10 en 12.30 uur voor de middag behalve op de dinsdag U kunt zich aanmelden voor een behandeling, coaching , een  evenement ,  cursussen en workshops via het contactformulier dan reageer ik  binnen 24 uur met een antwoord. Spreek een boodschap in als ik de voicemail aan heb staan, dan bel ik u z.s.m. terug.

 4. AFSPRAAKBEVESTIGING EN INSCHRIJVEN: 
  Je  ontvangt voor de eerste afspraak voor een behandeling, massage of sessie een afspraakbevestiging. Voor de cursussen en workshops krijg u per mail een inschrijfformulier. Lees die aub goed door . Mocht je  onverhoopt verhinderd zijn, dan kan de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos worden verzet naar een ander tijdstip. Dat geldt ook andersom uiteraard. Komt er van mijn kant iets tussen dan wordt u gebeld op uw mobiele telefoon en als u die niet hebt dan uiteraard op de vaste lijn. 

 5. NAW GEGEVENS /NAAM- ADRES - WOONPLAATS/ TELEFOONNUMMER 
  Ik vraag ook jouw NAW gegevens ( uiteraard worden die zeer vertrouwelijk behandeld en alleen dienen als bevestiging van de afspraken). Ik heb geheimhouding net als een arts, dus alles wat jij mij vertelt over uw leef-, werk- of woonsituatie en vooral uw medische gegevens valt onder de geheimhoudingsplicht.
 6. INSCHRIJVEN VOOR CURSUS, OPLEIDING OF EVENEMENT
  Mensen moeten soms wekenlang wachten eer ze een afspraak kunnen maken. Dat geldt ook voor de cursussen , lezingen en workshops. Wees dus respectvol en zeg op tijd af of verschuif de afspraak tijdig. Doe je mee aan een opleiding of cursus weet dan dat je je voor de volledige cursus inschrijft en niet voor 1 les. Het komt wel eens voor dat er heren of dames zich inschrijven en dan direct na de eerste keer al zoiets hebben van, dit is toch niet mijn ding. Dat is uiteraard prima, maar dan is er geen restitutie van het lesgeld. Daarvoor zijn juist de informatieavonden en kennismakingsworkshops zodat iedereen kan ervaren wat de cursus, workshop of opleiding inhoudt en hoe het voelt. Schrijf je je dus officieel in dan verplicht je je de gehele cursus/ opleiding mee te doen en ook volledige te betalen. Inschrijven kan via het contactformulier 
 7. VERSCHUIVEN EN/OF ANNULEREN
  Van mijn kant kan ik ook verhinderd zijn. Ook dan krijg je tijdig telefonisch bericht. Wil je verschuiven of annuleren  doe dit dan alleen op mijn mobiele nummer 06-20558935. Niet via Messenger of via Facebook of welk ander kanaal dan ook. Ook niet via de mail. Dus hanteer 1 regel: afzeggen, verschuiven of annuleren kan en mag alleen via 0620558935. de regel is  24 uur van te voren  geannuleerd dat is zonder kosten mogelijk . Te laat annuleren dan krijt 
  Hartelijk dank alvast! Bij niet tijdig annuleren worden helaas de totale kosten in rekening gebracht. Houd hier dus a.u.b. rekening mee. Uitzonderingen zijn er uiteraard, maak dit kenbaar dan bespreken wij dit persoonlijk hier in  Centrum Dharma . Eerlijkheid stel ik ten alle tijden op prijs 
 8. CURSUSSEN, EVENEMENTEN, WORKSHOPS, LEZINGEN
  Annulering door de cliënt of cursist dient minimaal 24 uur voor het tijdstip van aanvang van de behandeling, workshop, lezing of evenement laats te vinden. Bij niet tijdig annuleren worden de kosten van het consult etcetera in rekening gebracht. Een afspraak kan tot 24 uur van te voren alleen telefonisch kosteloos worden afgezegd of verplaatst naar een andere datum. Bij annulering bij minder dan 24 uur voor aanvang , of op de dag zelf, dan is het volledige tarief verschuldigd. Bij afzeggen of niet verschijnen op de dag en het tijdstip van de afspraak, wordt het consult eveneens voor 100% in rekening gebracht. Dit is niet van toepassing bij uitzonderlijke calamiteiten van uw kant zoals ernstige ziekte of een overlijden van een naast familielid. 
 9. BETALING ALTIJD VIA BETAALVERZOEK WHATSAPP OF  BIJ UITZONDERING A CONTANT 

  Betaling is per betaalverzoek vooraf per bank via de WhatsApp. Dan is uw plek ook gegarandeerd en ben ik ervan verzekerd dat u daadwerkelijk komt.  Als u een vaste cliënt bent kan het ook contant. Asherah mag en zal zelf geen geld in handen nemen, dus graag contant betalen vooraf. Er staat een bruin/ rood kistje op de tafel  waar je de betaling VOORAF in kunt deponeren.

 10. Zorg voor een gepaste betaling , aan wisselgeld doen we niet. Je kunt wel het restant doneren aan ons goede doel. Heb je het niet helemaal gepast, dan gaat het restant in die spaarpot voor ons goede doel de allerarmste kinderen van Parkstad en het goede doel de stichting Flowgi in Indonesië zie de kinderen helpt die na de Tsunami in een weeshuis terecht zijn gekomen. 

 11. Asherah legt je ook wel uit waarom dit is. Materialisme heeft niets te maken met haar werk Daarom hangt er in de sessiekamer (Asherah's Tempel) geen klok en mag er ook geen portemonnee in die ruimte komen. Zij voelt alles wat met geld te maken heeft in die ruimte, dus laat je telefoon en portemonnee het liefste thuis, in jouw auto. Voor de duidelijkheid kijk even op de pagina de site van de tarieven. Soms wordt een aanbetaling gevraagd.

 12.  EIGEN INZET EN OEFENINGEN/ LESMATERIAAL  THUISJouw houding en eigen inzet (medewerking) is erg belangrijk. Ik kan voelen waar bij jou energie blokkades zitten. Ik kan voelen hoe ik dit op kan lossen samen met jou. Wat ik niet kan en zal doen is wonderen verrichten! Vroeger kwamen de mensen en verwachtten dat ik wonderen deed met mijn  helende handen en met de Reiki. Dit werkt totaal niet. Ik ben van beroep een uitstekende therapeut  coach, begeleider en leer vanuit mijn eigen ervaring en eigen genezing iedereen die het wil leren wat het zelfgenezende vermogen is en wat je ermee kunt doen. Al heb ik als kind balletles gehad van de "echte Jomanda" ik zal nooit beweren dat ik iemand met mijn helende handen kan genezen. Wat ik wel kan is de kennis en de kunde delen met u vanuit mijn eigen genezing in 2000 en/of de vele gevolgde opleidingen. Jij zult je dus thuis zelf 100 % in moeten zetten om meer te leren over de materie en uw eigen energiesysteem.  Lichaam en geest zij altijd verbonden met elkaar. Allereerst maak ik bij de intake notities, ook tijdens  en na de behandeling , u vertelt mij na een week ontgiften en ontslakken ook wat uw bevindingen zijn. Daarna maak ik een analyse met een advies. Ik verwacht dat u een traject met mij aangaat en ik maak voor u de ruimte die u nodig denkt te hebben of heeft. Je bent ten alle tijden vrij om dit advies en de begeleiding te stoppen of te weigeren . Via de mail krijg je altijd eerst de buikademhalingsoefening.Die loopt als een rode draad door al mijn werk omdat het zelfgenezende vermogen absoluut niet werkt zonder die diepe buikademhaling. 
 13. Voor alle behandelingen, sessies, cursussen en/of massages geldt uiteraard altijd…vooraf thuis douchen is een vereiste en absoluut gewenst (hygiëne staat altijd voorop), Zorg dus dat je schoon naar Centrum Dharma komt. Helaas is op ons adres geen douche aanwezig omdat onze tuin langer dan 100 meter van het huis verwijderd is. De grond loopt naar de straat toe op, dus een riolering bouwen is helaas nooit mogelijk. Een buitentoilet is uiteraard wel aanwezig. Na de sessie/ massage kun je jezelf met warm water, reukloze zeep jezelf afspoelen of als dat niet mogelijk is, wordt je door Asherah zelf handmatig gewassen/ Een douche is helaas niet aanwezig (praktisch gezien is dat in onze tuin niet mogelijk) 
 14. Jij wordt in jouw waarde gelaten, daarom verwacht ik ook dat anderen mij in mijn waarde laten. Ieder zijn/haar grenzen respecteren is de beste manier om met elkaar om te gaan. Respect voor de ander is een must. Laat de ander uitpraten, luister aandachtig en reageer dan pas. Geef die grenzen dan ook duidelijk aan zoals ik dat ook doe. Soms ben je in je leven zo gekwetst dat je absoluut niet aangeraakt wilt worden, of thema's niet wilt of kunt bespreken, dat kan natuurlijk. Geef dat duidelijk vooraf aan. Geef ook aan als je ernstige ziekten of aandoeningen hebt, of medicijnen gebruikt . Indien je medicijnen gebruikt neem die dan mee op de dag van de afspraak

*************************************************************************************************************************************************************************

AANRAKEN OF AANGERAAKT WORDEN

Als kind heb je ervaren hoe het is om wel of juist niet aangeraakt te worden. In je latere leven is die behoefte verder gegroeid. Bij sommige mensen is dat op een onevenwichtige manier gegroeid. Door negatieve – grensoverschrijdende – ervaringen of door het gemis aan aanraking. Nu of in het verleden. Je hoeft je daarvoor niet te schamen. Ook bij jou is aanraken en aangeraakt worden een basisbehoefte. Een basisbehoefte die vervuld mag en kan worden. Baby’s die niet aangeraakt worden overlijden zelfs. Jouw innerlijke kind lijdt ook door het gemis aan aanraking.

  

Hier een voorbeeld hoe het anders kan!

Soms ben je niet in staat om de affectieve relaties te hebben die je wilt, op het moment dat je dat wilt. Dan is het prettig om voor een moment of een korte periode een invulling voor die behoefte te hebben. Ook als je die behoefte op emotioneel vlak wilt onderzoeken is er ruimte om dat te doen. Aanraken en aangeraakt worden, ook bij partners een levensbehoefte! Soms is de fut eruit, weet je als partners niet meer hoe het is om elkaar aan te raken. Of door ziekte zijn jullie – op lichamelijk vlak – uit elkaar gegroeid. Bij Centrum Dharma ga je samen op weg om dat wat je kwijt bent weer te ontdekken. Aanraken en aangeraakt worden. Langzaam, in jullie tempo, met alle respect en in alle veiligheid. En dan? Voor veel mensen geldt dat de drempel voor onze liefdevolle  dienstverlening hoog is. Daarom gaan we eerst kennismaken: wie ben ik en wie ben jij. Dat doen we in onze praktijkruimte of  ( mocht je niet naar de praktijk kunnen komen) bij jou thuis.

Wil je meer informatie of een afspraak maken zie het contactformulier klik hier

 

De mens is al het mens zijn en het gevoel ontnomen, alleen al door in deze maatschappij van klein kind af aan te moeten leren, studeren en klaargestoomd worden voor een veel te hectisch maatschappij. Dus laat niemand je het genieten ontnemen. Bij mij staat jouw algehele gezondheid , welzijn en genieten, plezier  voorop. Ik ben pas dankbaar als ik mijn werk dan goed heb gedaan. *Het leven is echt te kort om te blijven hangen in oude patronen, gedachten en ziekmakende relaties en vooral dan die met jezelf. Ga maar eens na....jij zorgt voor iedereen..................en wie zorgt voor jou als je het zelf niet doet?

 

* Geef ook duidelijk al aan, of je medicijnen gebruikt, of je fysieke of medische problemen hebt of in een fase van je leven zit, waar alleen ellende en stress heerst.  En......wees eerlijk, dat ben ik ook.

 

* Er is wel een andere voorwaarde wat ik stel.......van mijn kant naar jou: laat de materialistische/ harde/ jachtige, individualistische en vaak  oneerlijke buitenwereld buiten en laat eerlijkheid in je hart en lichaam en geest zien als je in Centrum Dharma bent. Gewoon laten zien wie je bent, zonder masker en zonder taboe.

 

*Vergeet even de buitenwereld en kom tot jezelf. Wees jezelf ten alle tijde. En daar bedoel ik mee, eerlijk, oprecht  en ongeremd. Geniet dan van een unieke belevenis die soms wekenlang aanhoudt en die je meer kan brengen dan je nu op dit moment nog vermoeden kan.....ik zelf ben erdoor in 2000 genezen vanuit de rolstoel. Hoe, wat en waarom leer ik graag aan iedereen die het leren wil. 

  

Wil je meer informatie of een afspraak maken klik hier

 

Ik hoop jou binnenkort eens te mogen verwelkomen

I hope to see you soon, Namaste

Asherah van den Berg