Helende Intuïtieve Massage

HELENDE INTUÏTIEVE MASSAGE

Duur : 2 a 3 uur. Kosten €100,00

 

Mijn klanten naaste enkele heren, veelal vrouwen zoals jij en ik. Ze staan vol in het leven, hebben een goed gevulde agenda en een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Want niet alleen hun gezin en werk, maar ook alle andere mensen om hen heen geven ze graag de aandacht die zij verdienen. Wat ze doen, doen deze vrouwen met liefde en overtuiging.

 

 

Maar af en toe is het even op…

Dan komen ze bij mij in de Energetische en energetische centrum. Gespannen, moe, niet lekker in hun vel. Met rug- en nekklachten en té vaak hoofdpijn. Soms lopen ze al een tijd rond met vage klachten, die maar niet overgaan. Een Energetische massage kan dan helpen.

Energetische massagetherapie

 

Brengt lichaam en geest weer in verbinding én in balans

Met een Energetische massage behandel ik niet alleen je fysieke klachten. We kijken ook naar mentale en emotionele dingen die er op dat moment spelen. Lichaam en geest hangen nu eenmaal nauw samen. Wanneer de balans verstoord raakt, kunnen lichamelijke klachten en uiteindelijk ziekten ontstaan. 

Wat is Energetische massage?

Met een Energetische massage zorgen we dat je lichaam heelt door fysieke blokkades op te heffen en je lichaam op een diep niveau te ontspannen. Tegelijkertijd geeft jouw lichaam tijdens een Energetische massage signalen die iets onder de aandacht willen brengen. Die signalen kunnen pijnlijke plekken in je lichaam zijn, maar ook emoties en gedachten die naar boven komen. Door aandacht te besteden aan de signalen van je lichaam, word je bewust van wat er speelt. Je krijgt meer inzicht in jezelf. Tegelijkertijd maak je contact met je lichaam en leer je weer voelen wat er gebeurt in jouw leven en wat jij daarmee wilt. Dan noemen we Energetische massage ook wel massagetherapie.

  

Kan massagetherapie mij helpen?

 

Met massagetherapie bereik je goede resultaten bij klachten zoals:

 • Vermoeidheid, slecht slapen en burn-out
 • Nek-, schouder-, en rugpijn
 • Gevoel van stress en niet lekker in je vel zitten
 • Alles is te veel en je ziet het even niet meer zitten
 • Langdurige pijn in spieren en gewrichten
 • Angst, verdriet, eenzaamheid en/of somberheid

 

Wat levert massagetherapie op?

 

Weer feilloos op je gevoel vertrouwen

Energetische massagetherapie zorgt dat je bewust contact maakt met jezelf. Het wordt niet alleen helder wat er speelt in jouw leven, maar ook wie je bent, wat je wilt en wat bij jou past. Wat je mag loslaten, laat je los. Dat geeft ruimte. Je voelt je krachtiger en energieker. Je durft weer beter op je gevoel te vertrouwen en weet dat het goed is zoals jij het doet. Omdat jouw manier bij jou past!

 

Met massagetherapie zorg je voor:

 •    Minder tot geen fysieke klachten meer
 •    Bewustwording van wat er speelt
 •    Meer vertrouwen in jezelf en in de toekomst
 •    Gevoel van opluchting en ruimte
 •    Meer energie en zin in dingen doen
 •    Beter op je gevoel kunnen en durven vertrouwen
 •    Ontspanning en rust

 

Hoe ziet een behandeling eruit?

Een Energetische massage werkt als volgt

Uiteraard is de eerste actie ene afspraak maken:
Bij een afspraak bij binnenkomst graag de telefoon, portemonnee  en mobiele telefoon in de auto laten

1)    De intake. We beginnen bij het begin; wat wil je vertellen en vragen? Waar heb je behoefte aan? Uiteraard dien je schoon en gedoucht naar ons toe te komen.

2)     Ontspanning. We starten de massage met een ontspanningsoefening. Even uit je hoofd en alvast met je aandacht naar je lijf.

3)     De massage. Vervolgens gaan we masseren en werken we aan de gebieden die aandacht vragen. Ik gebruik daarbij een synergetische olie die de werking van de massage ondersteunt en versterkt.

4)     Afronden. De behandeling kan veel losmaken. We ronden daarom af met een zachte massage om alles te laten bezinken. Als je naderhand wilt douchen dan kan dat.

 

Integrale massagetherapie

Het gebruik van verschillende massagetechnieken

Energetische massagetherapie is een integrale massagetherapie. Dat houdt in dat er meerdere massagetechnieken worden gebruikt, om tot een nog beter resultaat te komen. Denk aan onder meer Oosterse en Westerse massagetechnieken, energetische massage, pulsing en haptonomische grepen. Welke massagetechnieken tijdens een behandeling worden gekozen, is afhankelijk van jouw vragen, klachten en behoeften.

 

FAQ’s

 1. Is de behandeling pijnlijk?

De massage zelf is niet pijnlijk. Daar waar je lichaam vastzit, kun je wel pijnlijke plekken tegenkomen.

 

 1. Worden de klachten eerst erger?

Tijdens een massage worden zowel fysiek als emotioneel veel dingen aangeraakt en losgelaten. Daardoor gaan de meeste mensen na een behandeling ontspannen en opgelucht naar huis. Speelt er angst, verdriet en pijn van lang geleden, dan is het soms lastig dat ‘zo maar even’ los te laten. Wanneer een vraag of probleem meer tijd nodig heeft om op te lossen, kunnen de fysieke klachten wat langer aanhouden. Met de juiste begeleiding zorgen we dat je het uiteindelijk wel loslaat en dat de klachten verdwijnen. Denk hierbij aan een langere sessie waarbij je het innerlijke kind op wilt zoeken, of jouw innerlijke man- of vrouwkant

 

 1. Heeft massage bijwerkingen?

Een Energetische massage heeft geen bijwerkingen. Wel kun je moe zijn na de massage. Soms merk je dat direct, soms pas in de loop van de dag en avond. Om de Energetische massage ook na de behandeling optimaal door te laten werken, adviseer ik je de rest van de dag rustig aan te doen. De vermoeidheid is binnen 1 à 2 dagen over. Je komt in een ontgiftings- en ontslakkingsproces waarbij jouw lichaam en geeft de 5 dagen daarna los gaat laten, jou en mij gaat vertellen wat het wil en wat eruit of wat erin kan. Soms is het niet het juiste moment of hou je je zo gesloten dat we niet verder komen. Des te meer je ontspant en het helemaal “laat gebeuren”, des te meer kunnen we samen bereiken. Ik begeleid jou het geheel proces van de behandeling. Angst is niet nodig, want waarom zou je bang zijn voor jezelf!

 

 1. Ik heb al van alles geprobeerd. Hoe weet ik nu of dit wél echt werkt?

Ik kan je alles vertellen over Energetische massages en ik kan al je vragen beantwoorden. Maar er is maar één manier om erachter te komen of dit is wat jij zoekt: door het zelf te ervaren.

Ik nodig je van harte uit om een afspraak te plannen en kennis te maken met de helende werking van Energetische massagetherapie.

 

 1. Is een Energetische massage het geld waard?

Met een Energetische massage investeer je in je fysieke en mentale gezondheid. Wat is dat waard? Dat bepaal je zelf. Ben jij het waard om te investeren in jouw gezondheid en welzijn? Dat is de vraag die je jezelf kunt stellen. Tegelijkertijd moet je het geld wel hebben. Dat begrijp ik helemaal. Kun je een behandeling niet direct (volledig) betalen? Dan is het mogelijk om in termijnen te betalen.

 

Waarom een Energetische massage door Helpende Handen?

Asherah is (ervarings)deskundige op het gebied van:

 •       Burn-out
 •       Hoog gevoeligheid
 •       Persoonlijke ontwikkeling
 •       Je eigen weg ontdekken en durven gaan
 •       Zonder oordeel kijken naar wat er speelt bij mensen

 

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Asherah van den Berg

Bel 062055835  of  mail naar dharmacentrum@gmail.com