KINDERWORKSHOP VANDAAG BEN IK DE BEAUTY

KINDERWORKSHOP VANDAAG BEN IK DE BEAUTY

 

 

Voor elke leeftijdsklasse kunnen meisjes bij ons terecht voor het zogenaamde 

Kinderworkshop vandaag ben ik de Beauty

Alles komt aan bod en we halen alles uit de kast om van jullie de mooiste dametjes te maken. Ieder meisje krijgt voldoende materiaal om een BEAUTY te worden en wij laten jou zien hoe dit gedaan wordt.

Je bent zoals je bent en niemand is beter dan jij of slechter dan jij. Triest kijken of je triest voelen hoeft bij ons niet, want wij leren je weer lachen en plezier hebben. Jouw zorgen en jouw verdriet laat je even los en dat is een heerlijk gevoel. Eventjes weg van alles . Even zijn tussen kinderen die allemaal hetzelfde zijn als jij. Je mag bij ons helemaal relaxen en zijn zoals je bent. Alles is goed zoals het is.

 

Eerst gaan we de huid schoonmaken en ook de handjes en de voetjes. Ook die zijn belangrijk uiteraard. Daarna hebben we even pauze met limonade, cake popcorn. Vooral veel plezier is het hoogtepunt van deze workshop. Er wordt gelachen totdat we erbij neervallen.

Tijdens een make-up workshop leer je van alles over hoe je je goed kunt opmaken. Welke lippenstift je het beste kunt gebruiken, de meest geschikte eyeliner of mascara. Ook het aanbrengen van een blush, foundation of oogschaduw, het komt allemaal aan bod. Hartstikke leuk als tienerfeestje, maar ook voor kleinere kinderen. We passen wel de leeftijd aan van de kinderen die zich aanmelden zodat niet tieners bij de kleintjes zitten. Na de workshop kunnen de kinderen zich omkleden in diva kleding alsof de een superster zij en dan op de catwalk lopen. Voor diegenen die dit willen maken we een fotoreportage waarvan je later een CD kunt bestellen. Je krijgt ook een kleine Goody Bag mee naar huis.

Plezier in ontspanning staan helemaal voorop, maar dat komt vast goed in deze workshop
Gegevens activiteit :

Kosten € 12,50 per kind
Inclusief: limonade, cake, popcorn en een presentje voor ieder na afloop
Leeftijd vanaf 6 jaar

Aantal kinderen : 6 tot 10 kinderen

 

Aanmeldingen gelden alleen via het contactformulier