Lezing 1

 1E LEZING

VRIJDAG 23-03-2018

WAT IS CHAKRA THERAPIE?

Thema Wat is Chakra Therapie?

Het lichaam en de geest werkt via meer dan 80.000 chakra's. Energiepunten in je lichaam die geblokkeerd kunnen zijn. Hoe werkt dit dan? Hoe kan ik die blokkades wegwerken? Allemaal vragen waarop je in deze lezing antwoorden krijgt.. Chakratherapie is een veelomvattende therapievorm, die zich richt op het helen en in evenwicht brengen van de energie en de psyche van de cliënt. Chakratherapie beïnvloedt zowel het lichaam als de geest.

 

 

Ik richt mij in mijn praktijk op een breed scala van lichamelijke-, psychische- en geestelijke klachten, als bv. rugklachten, klachten m.b.t. het bewegingsapparaat, hoofdpijnen, spanningen, depressies, stressproblemen, eetproblemen, angsten, jeugdtrauma's, fobieën, seksuele problemen, relatie problemen thuis of op het werk en algemene levensproblemen.

Voor deze klachten staan o.m. methoden ter beschikking als: Reiki, Chakra Therapie, behandelingen, massage, coaching HSP, meditatie, diverse workshops en eventueel doorverwijzing naar een van mijn collega's of reguliere artsen.

De Chakra therapie is geschikt voor cliënten met de volgende klachtenpatronen:

stress/angsten (straat-/pleinvrees) /doodsangsten, angst voor ernstige ziekten/ last van negatieve energieën/ uitputting, oververmoeidheid/ onzeker in het leven staan /de draad van het eigen leven kwijt zijn/ geen keuzes meer kunnen maken /depressies /trauma's /burn-out /gevolgen van zwaar medicijngebruik /gevolgen van lang en aanhoudend drank-en drugsgebruik /gevoelens van zelfdoding / slaapproblemen /problemen & conflicten op het werk /huwelijksproblemen / moeilijk beheersbare agressie, te vaak uit je dak gaan /weerloosheid, fysieke problemen, m.n. in het buikgebied: constipatie, krampen, diarree, , lever en milt/ rugklachten, problemen m.b.t. armen en benen / hartproblemen /hyperventilatie