Pendelen lesavond

  1. Workshop pendelen

  2. Datum: woensdag 01-08-2018.

  3. Tijd: van 20.00 – 22.00 uur

Kosten 9,50 p.p. inclusief thee met iets lekkers erbij

 

Leer op deze avond de werking van de pendel. Wat kun je ermee en waarvoor kun je het gebruiken? Heb je levensvragen of vragen die op dit moment erg belangrijk zijn voor jou, kom dan en ervaar wat de pendel voor jou kan betekenen. Je kunt ook thuis je eigen pendel maken met een ring en een simpel touwtje even lang als je onderarm. Pendelen is leuk en kan fascinerend zijn. Aanmelden liefst telefonisch op 0620558935 of via de mail, want er zijn maar een bepaald aantal plaatsen beschikbaar. Misschien tot dan.

 

 

 

 

 

De avond begint om 20.00 uur, maar wees een kwartier vooraf aanwezig want we beginnen echt op tijd om 20.00 uur. Groetjes van Asherah

 

 

Pendelen Inleiding

Voor zolang ik me kan herinneren pendel ik al....ik denk dat er veel meer mensen zijn die dat al deden...al zullen ze het misschien niet als zodanig herkennen.  Wie heeft niet in de pubertijd met een ring aan een draadje gekeken hoeveel kinderen je kreeg...of hoe oud je werd.  Ook heel bekend ...bij zwangere vrouwen kijken of ze een dochter of zoon zou krijgen. Mijn vader deed het altijd met een touwtje en een trouwring.

Na verloop van tijd ging ik de (zelfgemaakte) pendel ook voor andere dingen gebruiken en kreeg zo mijn eigen "kompasje" die aangaf waar ik dingen bewaard had (en daarna vergeten was) , of andere zaken uit mijn geheugen op liet duiken.

Begin 90er jaren kreeg ik mijn 1ste boekje over pendelen en ben daarna geïnteresseerd geraakt in de vele toepassingsgebieden met dit kleine instrumentje.  Sindsdien ligt er altijd een pendeltje in mijn nabijheid en heb er ook altijd een in mijn tas. 

Begrijp me niet verkeerd, ik laat mijn leven niet leiden door het instrumentje, maar het helpt me wel goed als ik "het even niet zeker weet" of bevestiging zoek voor iets.  Daarnaast is het een geweldig hulpmiddel voor het uitzoeken van allerlei voedingstoffen en het kiezen van de juiste mix van bachremedies.

 

 

Wat is een pendel eigenlijk?

Simpelweg, een pendel is een klein gewichtje aan een draadje of kettinkje zoals hiernaast afgebeeld staat. Vorm, materiaal enz. kan verschillen naar behoefte of voorkeur. Daar zijn geen bepaalde regels voor.

 Je kan op paranormale beurzen of bepaalde winkels allerlei soorten kopen of zelf eentje maken.

Een pendel is iets persoonlijks, dus neem de tijd ervoor om een pendel uit te kiezen of te maken. Zorg ervoor dat het koord of ketting niet langer is als je onderarm

 

Wat is "pendelen"?

Eenvoudig gezegd, het raadplegen van je 'onbewuste'  door middel van een pendel.  Via vragen beweeg je onbewust de pendel een bepaalde richting op.   Aan de hand van de beweging kan je je antwoord daaruit interpreteren. Het bewegen van de pendel gaat niet via spierkracht, maar meer d.m.v. energie/gedachten kracht. Pendelen is dus uitermate geschikt voor het beantwoorden voor persoonlijke vragen, het uitpendelen van je chakra's en het opsporen van lichamelijke aandoeningen. Pendelen heeft dus niks te maken met "geesten oproepen" of toekomst voorspellen.  De enige toekomst die je kunt voorspellen is datgene wat al vast ligt en daardoor al opgesloten zit in je eigen onderbewuste.

Voorbeeld: je weet al dat je vanmiddag naar school van je kind gaat voor het rapporten verhaaltje.  Onbewust weet je al een beetje hoe dit gesprek gaat verlopen, je onderbewuste slaat meer op dan je denkt...zonder dat je je dit realiseert zie/hoor je vaak al veel meer van je kind dan dat je denkt.  Zou je van tevoren dit uit gaan pendelen, dan heb je grote kans dat je het gesprek vooraf al heel aardig hebt kunnen "voorspellen".

Ik zelf ben soms helderziend en helderhorend, maar veel vaker "weet" ik gewoon iets. Vraag me niet precies hoe dat werkt, maar het is iets wat voor mij de normaalste zaak van de wereld is (en voor heel veel mensen)  Als extra bevestiging vraag ik mijn onderbewuste dan soms via de pendel of het klopt...dit omdat ik soms dingen door krijg die WEL kloppen, maar soms is de interpretatie over tijd, personen, etc. niet helemaal duidelijk. Soms is het gewoon bedoeld om die persoon te waarschuwen voor een klein stukje verkeerde weg in haar /zijn leven.  Ook krijg ik soms dingen door die erg ongeloofwaardig lijken te zijn en dan is een pendel ook een heerlijk instrument om bevestiging te vinden...soort dubbel blind onderzoek dus! Inmiddels ben ik zo vertrouwt geraakt met alle valkuilen die er zitten in het pendelen, dat ik redelijk snel aan de beweging van het draadje voel of ik op de verkeerde weg zit, of dat ik mijn eigen wensen/dromen/angsten de uitslag iets teveel kleuren!  Want dat kan een van de grootste fouten zijn die je met pendelen kunt maken!   Maar ook zonder deze ervaring kun je met enige hulp/aanwijzingen ook er achter komen of je zuiver bezig bent.

Nieuwsgierig geworden?  Dan zal ik proberen je wat wijzer te maken op de volgende bladzijden.   Iedereen kan nl. pendelen leren, al is soms een beetje extra aanleg en de wil om het te leren wel makkelijker om het ook snel te lerenOrganiseer zelf deze workshop. 
De workshop wordt gegeven bij u thuis en dit kan zowel 's middags of 's avonds.
De lengte van workshop is tussen de 2 en 2,5 uur en u kunt maximaal zes personen opgeven. Dus iedereen krijgt meer dan voldoende aandacht.

Mochten er reden zijn dat u de workshop niet bij u thuis kunt organiseren dan zijn er mogelijkheden omdat in Brunssum te doen. Neem hiervoor contact met mij op.

De kosten voor deze workshop zijn 90 euro ongeacht het aantal personen, dit is inclusief lesmateriaal.  Dus met zes personen is dit iets meer dan 15 euro p.p. Er is nog wel een reiskostenvergoeding van 35 cent per kilometer. Deze wordt vooraf berekend door een navigatiesysteem dus u weet vooraf precies wat u kwijt bent.