Afspraken alleen telefonisch , zie daarvoor bij contact

Workshop familieopstellingen

Twee workshops. Thema: familieopstellingen

 

Wij organiseren deze zomer twee bijzondere workshops van Wino Penris. Deze vinden plaats in een workshoptent in de tuin van en deels ook in de tuin van Centrum Dharma.
Wat familieopstellingen inhouden en wanneer die workshops worden gegeven lees je hieronder.

 

Aanmeldingen gelden alleen via het contactformulier

 

 

Wino Penris (1959) is organisatieadviseur, coach en trainer en heeft veel ervaring met systemisch werk. Zie www.winopenris.nl voor meer informatie.

 

Familieopstellingen (kennismakingsworkshop van 3 uur)

Ben je nieuwsgierig naar opstellingen, maar heb je er geen ervaring mee? Wil je weten of het misschien iets voor je is? Wil je weten hoe een opstelling in zijn werk gaat? Volg dan deze kennismakingsworkshop. Wino vertelt in deze workshop iets over de achtergronden, de toepassingen en de verschillende vormen van systemisch werk (opstellingen). Daarna gaan we rustig beginnen om te leren waarnemen in het veld van een opstelling. Het begint laagdrempelig en wordt geleidelijk aan wat diepgaander. Afhankelijk van de wensen en het niveau van de groep zullen we ook een of meer persoonlijke vragen van deelnemers opstellen. Als je nog niet weet wat systemisch werk inhoudt of niet weet of het iets voor je is, lees dan de toelichting die je hier vindt: http://bit.ly/14BbZmz. Misschien wil je eerst meedoen aan de kennismakingsworkshop Opstellingen. Als je twijfelt, bel Wino Penris dan gewoon op (0622698404).

 

Praktische informatie:

Datum:           ZATERDAG 07-07-2018

Tijd:                 13.30 - 16.30 uur (kan uitlopen tot 17.00 uur)

Kosten:           € 20,00 p.p. voor één van de twee blokken van 3 uur,
inclusief koffie/thee/water en versnaperingen

 

 

Familieopstellingen (dagworkshop)

Heb je een levensvraag? Wil je weten wat je bestemming is in dit leven? Sta je voor een moeilijke keuze? Kom je in contact met anderen steeds in hetzelfde patroon terecht? Heb je relatieproblemen of problemen met je ouders of je kinderen? Dan is deze workshop iets voor jou! 

Met behulp van systemisch werk (ook wel opstellingen genoemd) werken we aan jouw thema’s. De kracht van opstellingen is dat belemmeringen en patronen direct zichtbaar en voelbaar worden. Met een opstelling kunnen we ook de dynamiek van het systeem ervaren. Vaak is er sprake van een bepaalde verstoring in het systeem. Met een opstelling kan de verstoring opgeheven worden. Als je nog niet weet wat systemisch werk inhoudt of niet weet of het iets voor je is, lees dan de toelichting die je hier vindt: http://bit.ly/14BbZmz. Misschien wil je eerst meedoen aan de kennismakingsworkshop Opstellingen. Als je twijfelt, bel Wino Penris dan gewoon op (0622698404).

 

Let op! We streven ernaar om iedereen die dat wil een opstelling te geven. Maar soms is daar niet voldoende tijd voor. In dat geval bepaalt Wino wie een opstelling krijgt. Dat gebeurt soms door te loten en soms door te kijken welk thema zich aandient. Ook als je zelf geen opstelling krijgt, zul je merken dat deze dag jou meer inzicht geeft in je eigen persoonlijk thema’s.

 

Praktische informatie:

Datum:           ZATERDAG 21-07-2018

Tijden:            Blok 1 van 10.30 - 13.00 uur

                        Blok 2 van 14.30 - 17.00 uur

                      

Kosten:           € 25,00 p.p.  per blok, inclusief koffie, thee en water.

Lunch:            Je kunt met ons mee lunchen voor € 4,50 p.p. De lunch bestaat uit vers fruit, brood met beleg, koffie, thee en water.

                        Je mag ook je eigen lunchpakket bij ons opeten

 

Bij de aanmelding kun je aangeven of je van onze lunch.  Geef daarbij ook even aan of je vegetariër bent.

We vragen je om tijdens de dag ook geen zelf meegebrachte alcoholische dranken te drinken. Dit verstoort de energie van de opstellingen. Na afloop van de workshop mag het natuurlijk wel.

 

 

Aanmeldingen alleen persoonlijk bij Asherah via het contactformulier of 0620558935. Als de voicemail aanstaat, spreek dan jouw boodschap in of stuur dan een whatsapp bericht .Ben je al bekend bij ons dan kan aanmelden via een whatsapp ook. Je kunt niemand anders aanmelden dan jezelf en je eventuele partner i.v.m. de beperkte plaatsen. Als je twijfelt, bel Wino Penris dan gewoon op (0622698404).

 

 

Adres: Centrum Dharma

Marktstraat 12

6446 AC Brunssum

www.centrumdharma.nl

0620558935

 

 

 

 

 

Aanmeldformulier familieopstellingen