Elke behandeling of massage wordt alleen telefonisch gereserveerd. Geheel volgens de coronamaatregelen wordt u altijd vooraf een gezondheidscheck gevraagd

Workshop In Contact met de Aarde

https://www.deheikop.info/

Data voor 2022  

IN CONTACT MET DE AARDE

Zaterdag 22-10-2022 voor iedereen boven  12 jaar

Zondag  23-10-2022 voor iedereen boven de 12 jaar

 

 

Tijd: van 13.00 uur - 15.00 ( loopt meestal uit)

Entree € 10,00 p.p. contant te voldoen op de locatie.

Aanmeldingen gelden alleen via het contactformulier

                                                                     

Workshop In Contact met de Aarde

https://www.deheikop.info

Zaterdag 23-10-2022 voor de minima + hun kinderen boven 12 jaar

Zondag  23-10-2022 voor ieder ander + hun kinderen boven de 12 jaar
Minimaal aantal deelnemers 10 en maximaal 20
Tijd: van 13.00 uur - 15.00 uur ………( loopt meestal uit)
Entree € 10,00 p.p. contant te voldoen op de locatie
Locatie Brunssummerheide ingang de Heikop
Trefpunt bij de ingang van de  Heikop . Aanwezig zijn 15 minuten vooraf.

( ook geschikt voor ouders met iets grotere kinderen vanaf 12 jaar.........wenselijk is wel dat ze goed kunnen wandelen en aandacht kunnen geven aan de schitterende natuur van de Brunssummerheide)

Aanmeldingen gelden alleen via het contactformulier op www.centrumdharma.nl .  Je kunt wel informatie opvragen via de telefoon uiteraard , maar voor de begeleiding voor en na de workshop is het goed je via het contactformulier aan te melden, zodat je naderhand hulp kunt krijgen via de mail.

 

Heb je je rugzak vol met stress, problemen, dingen die je los wilt laten en niet meer mee wilt nemen naar de dag van morgen? Ga dan mee met ons en doe de workshop IN CONTACT MET DE AARDE. Moeder Aarde die ons alles geeft wat wij nodig hebben, die ons voedt en die ons draagt, kun je alles terug geven wat je niet meer nodig hebt. Wat je vasthoudt in jouw lichaam en in jouw geest!

INHOUD WORKSHOP IN CONTACT MET DE AARDE:

  • Voorstellingsrondje : het is wel zo fijn als de deelnemers elkaar kennen met de voornaam, dus stel je even in een kring voor. Daarna gaan we eerst de buikademhaling doen. Onder in je buik zit al jouw genezende levensenergie. Zonder zuurstof kun je niet genezen, welke vorm dan ook. Zuurstof is hoe dan ook daarbij nodig! We doen dit samen in een kring. Bij deze meditatieve workshop wordt de schitterende natuur en de kracht van moeder Aarde in de Brunssummerheide optimaal gebruikt. Bij het begin van deze twee uur durende wandeling staan we even stil bij onze intentie en ademen diep in. Daarna gaan we meditatief wandelen en op ontdekkingsreis door de Brunssummerheide. op verschillende plaatsen vertel ik over de schitterende natuur, onder meer bij bepaalde bomen.
  • De mensen die zich hebben aangemeld krijgen bij aanvang een blaadje waar je alles opschrijft wat jou belast. Ik hoef dat niet te weten, mag uiteraard wel als je begeleiding of hulp zoekt. Je mag ook al thuis erover nadenken wat je op wilt schrijven en dit blaadje meenemen op de dag van de workshop.
  • Jullie gaan al meditatief wandelend mee in een groep achter Asherah. Onderweg wordt niet gesproken , maar wordt tijdens het lopen de kracht van Moeder Aarde met elke stap gevoeld.  Bedenk wat je los wilt laten en hoezeer het jouw belast op dit moment.
  • Geniet ook vooral van de omgeving en wat je ziet met je ogen. Horen , zien, proeven, ruiken en voelen zijn de zintuigen die bij elke healing kunnen worden ingezet.
  • Meegenomen worden sjamanentrommel en klankschaal en/of kalebas. Zelf mag je uiteraard ook een instrument meenemen.
  • Bomen kunnen je veel vertellen zoals de hele natuur. De gehele wandeling maken we een energetisch contact met Moeder Aarde. We zoeken dan ook een “eigen” boom uit die bij ons past en gaan samen met die boom op reis. Hoe? Dat vertel ik je graag ter plekke. Hierna doen we een ontladende oefening en een opladende oefening waardoor we lekker in onze eigen energie komen.
  • Op het laatst gaan we naar een prachtige rustige plek en daar doen we zittend en liggend een aantal verbindingsoefeningen met moeder aarde. Je kunt er heerlijk oude zeer en nare herinneringen achterlaten. Moeder aarde neemt het graag van je over. Laat je meenemen door de geluiden van de natuur, luister naar jouw lichaam en geest, geniet ervan al jouw zintuigen.
  • We eindigen weer bij de uitgang van de Heikop, waar onze auto’s geparkeerd staan. Vergeet niet diegene die met jou meegewandeld heeft te bedanken en even een praatje te houden. Wellicht ken je elkaar al een beetje en heb je toch de behoefte om even iets persoonlijks te delen!

 

Meenemen:

uiteraard geschikte kleding en schoeisel aandoen,

matje, deken of gewoon een of twee vuilniszakken om op te liggen

flesje water.

Geld heb je onderweg niet nodig , dus laat alles in de goed afgesloten auto achter aub.

 

 

Wellicht tot dan.

Hartegroet en Namaste

Asherah Gerspach- van den Berg

www.centrumdharma.nl

 

Adres: Nieuwenhagenerweg 2, 6445 PD Brunssum