Workshop In Contact met de Aarde

Van  15.00 UUR tot 16.30 uur 

TREFPUNT = DE HEIKOP BRUNSSUM

De Heikop is de locatie van waar we vertrekken. 

https://www.deheikop.info/

 

Data voor 2023 zijn 16 april, 14 mei en 11 juni 2023

 

Nu is de natuur in de schitterende Brunssummerheide zuiverder dan ooit en dat kun je gebruiken ten voordele van je eigen energie en jouw immuunsysteem . 💠 Ga mee met deze workshop in de Brunssummerheide in en LAAT LOS WAT JE LOS WILT EN MAG LOSLATEN Ook dit jaar geeft Centrum Dharma deze  unieke workshop meerdere keren op de Brunssummerheide .

🌲🌳🌴🌲🌳🌴🌲🌳

Plaats waar je zijn moet. Aub contant betalen , want aan pinnen doen wij niet!

https://www.deheikop.info

  • Details: Het trefpunt is de parkeerplaats van de Heikop te Brunssum.
  • Kosten : € 12,50 p.p. graag contante betaling.
  • Maximaal worden maar 20 mensen toegelaten, dus wees op tijd om je aan te melden . Aanmelden kan alleen via het contactformulier op www.centrumdharma.nl omdat je naderhand ( indien gewenst) begeleiding via de mail krijgt. Aandoen uiteraard geschikte kleding en schoeisel, matje, deken of gewoon een of twee vuilniszakken om op te liggen en flesje water. Geld heb je onderweg niet nodig , dus laat alles in de goed afgesloten auto achter aub.

🌲🌳🌴🌲🌳🌴🌲

Bij deze workshop worden alle natuurelementen gebruikt. Aarde, Water, Vuur,  Lucht en Ether Je gaat  meditatief wandelen met de groepsleidster Asherah van den Berg.  Zij neemt de sjamanendrum mee voor een moment van healing. Ook leer je de kracht van de bomen kennen . Vooraf kun je je een doel stellen wat je wilt loslaten De bedoeling is dat je meer leert hoe je jezelf kunt aarden in de natuur en leert om negatieve energie los te laten in de natuur en ook echt achter te laten bij moeder aarde, want moeder Aarde kan het weer opnemen en weer recyclen. Ergens op een plek stoppen we en  doen we een bevrijdende ligmeditatie waarbij de chakra's worden geactiveerd met de sjamanendrum.  Een heel aparte ervaring. 

Aanmelden kan alleen via het contactformulier op www.centrumdharma.nl.

Vragen kunnen  gesteld telefonisch worden alleen tijdens openingstijden. 

Spreek anders duidelijk je naam , telefoonnummer en je bericht in dan bel ik binnen 24 uur terug 

 

Hartegroet en Namaste

Asherah van den Berg

0620558935

 

 

Wellicht tot dan.

Hartegroet en Namaste

Asherah Gerspach- van den Berg

www.centrumdharma.nl

 

 

 

Adres: Nieuwenhagenerweg 2, 6445 PD Brunssum