Elke behandeling of massage wordt alleen telefonisch gereserveerd. Geheel volgens de coronamaatregelen wordt u altijd vooraf een gezondheidscheck gevraagd

Workshop In Contact met de Aarde

Data voor 2020  

IN CONTACT MET DE AARDE

ZONDAG 17-05 2020

ZONDAG 14-06- 2020

 ZONDAG 20-09-2020

 

 

 

Tijd: van 13.00 uur - 16.00 ( loopt meestal uit)

Entree € 10,00 p.p. contant te voldoen op de locatie.

Aanmeldingen gelden alleen via het contactformulier

Locatie Brunssummerheide ingang de Heikop

Bij deze meditatieve workshop wordt de schitterende natuur van de Brunssummerheide. De mensen die zich hebben aangemeld gaan mee in een groep achter de leidster. Meegenomen worden sjamanentrommel en klankschaal en/of kalebas. Zelf mag je ook een instrument meenemen. Bij het begin van deze twee uur durende wandeling staan we even stil bij onze intentie en ademen diep in. Daarna gaan we meditatief wandelen en op ontdekkingsreis door de hei. op verschillende plaatsen vertel ik over de natuur, onder meer bij bomen. Bomen kunnen je veel vertellen zoals de hele natuur. De gehele tijd maken we een energetisch contact met Moeder Aarde. Op het laatst gaan we naar een rustige plek en daar doen we zittend en liggend een aantal verbindingsoefeningen met moeder aarde. Je kunt er heerlijk oude zeer en nare herinneringen achterlaten. Moeder aarde neemt het graag van je over. Laat je meenemen door de geluiden van de natuur, luister naar jouw lichaam en geest, geniet van al jouw zintuigen.

We zoeken dan een boom uit die bij ons past en gaan samen met die boom op reis. Hierna doen we een ontladende oefening en een opladende oefening waardoor we lekker in onze eigen energie komen. We eindigen bij het restaurant van de Heikop.

Asherah Gerspach- van den Berg

www.centrumdharma.nl

  • Meenemen: matje, deken of vuilniszak om op te liggen en flesje water

  • .. Gemakkelijk zittende niet knellende kleding aandoen.

  • Kosten €10,00 p.p. contant te voldoen op de locatie

  • Minimaal aantal deelnemers 10 en maximaal 20

  • Tijd van 13.00-16.00 uur. Plaats Brunssummerheide.

  • Trefplaats Schaapskooi ingang restaurant

  • Aanwezig zijn 15 minuten vooraf.

  • ( ook geschikt voor ouders met iets grotere kinderen vanaf 12 jaar.........wenselijk is wel dat ze goed kunnen wandelen en aandacht kunnen geven aan de schitterende natuur van de Brunssummerheide)

 

Adres: Nieuwenhagenerweg 2, 6445 PD Brunssum